Flag of United Kingdom
Flag of Finland

RIDING IN HUNGARY

Mitäs ihmettä; kaksi suomalaista hullua koiramuijaa ja hevosia Unkarissa? Kyllä, juuri näin.

Ajatus

Syksyllä 2017 ajatus ratsastusretkien järjestämisestä alkoi muotoutua konkreettisiksi toimiksi. Vuokrasimme tallin Budapestin liepeiltä, ja toiminnan suunnittelu alkoi. Unkari on mahtava maa pitää hevosia; laidunkausi kestää pääosan vuotta ja talvi on lyhyt ja leuto. Ainakin näin suomalaisesta näkökulmasta. Maaperä on sopiva pitää hevosia pääosin kengättä, ja lähes ympäri vuoden tiet pysyvät ratsastuskuntoisina.

 

Keväällä 2018 Sonja valmistui Ypäjän Hevosopistolta hevosenhoitajaksi, suuntautuneena kengitykseen. Aimen Romppu-tamma kuljetettiin Suomesta takaisin Unkariin, ja aloitimme etsinnän löytääkseemme laumaan sopivia uusia hevosia.

 

Meillä molemmilla on pitkä tausta hevosten kanssa, ja kokemusta erityisesti maastossa ratsastamisesta. Haluamme että jokainen asiakkaamme tuntee olonsa turvalliseksi hevosen selässä, ja pääsee täysillä nauttimaan luontokokemuksesta ratsain. Ratsastamme teillä, poluilla, peltojen reunoilla ja metsässä. Piliscsaba on yhtä laaksoa ja kukkulaa, ja pelkkä maisemien ihastelu saa ajatukset pois arjesta. Tähän vielä lisänä upeat luotettavat hevosemme, ja sijainti vain kolmisenkymmentä kilometriä Budapestin sykkeestä. Piliscsabaan pääsee sujuvasti junalla Nyugatin asemalta, WestEnd-ostokseskuksen vierestä. Julkisilla saapuessasi tulemme noutamaan sinut asemalta ilman lisäveloitusta.

Kaiken keskiössä hevonen

On sanomattakin selvää, että retkikäyttöön sopivat hevosemme ovat avain menestykseen. Sopivan hevosen pitää olla samanaikaisesti luotettava, ihmisystävällinen, rauhallinen, energinen, herkkä, mutta ei liian herkkä, sietää useita eri käsittelijöitä ja ratsastajia…

Hevosten hyvinvointi on meille kunnia-asia, ja teemme kaikkemme pitääksemme karvaiset työkaverimme parhaassa mahdollisessa kunnossa. Ruokinta, laumaelämä, kavio- ja hammashuolto, madotukset, liikunta ja ylipäätään yksilöllinen hoito ovat palapelin palasia jotka yhdessä muodostavan energisen ja tyytyväisen hevosen. Näiden toteuttamiseen tarvitaan sopivat tilat, sopivat varusteet hevosille ja niiden hoitajille, ja tärkeimpänä sopivat ihmiset jotka haluavat antaa panoksensa jokaisen yksilön hyvinvointiin.

 

Meille voit tulla ratsastamaan yksin tai ystäviesi kanssa. Tavoitteemme on tarjota jokaiselle asiakkaalle uniikki kokemus, eikä retkien osallistujamäärälle ole alarajaa. Voit siis varata retken yksin, ja ilmoittaa toiveesi ettei samalle varaukselle oteta muita ratsastajia. Panostamme mieluummin yksilöllisyyteen ja laatuun, kuin määrään.

 

Voit myös varata “aikuisten ponikerho”-ajan, jos ratsastaminen jännittää, mutta haluaisit tutustua hevosiin turvallisessa ympäristössä. Ehkä lopulta päädytkin hevosen selkään? Lisätietoja löydät retket-sivuilta.

Tänään

Kirsikkana kakun päälle rekrytoimme toimitusjohtaja-Pöden kesällä 2018.

 

Loppukesästä 2018 aloitimme markkinoinnin, ja on ollut ilo ja kunnia huomata että palveluillemme on ollut kysyntää. Olemme vasta alkutaipaleella, ja jokainen päivä tuo mukanaan iloa ja uusia asioita opittavaksi. Suurimman ilon tuovat upeat hevosemme, jotka päivä toisensa jälkeen osoittautuvat mitä viisaimmiksi ja huumorintajuisimmiksi työtovereiksi. Voit seurata arkeamme Facebookissa ja

Instagramissa.

Lämpimästi tervetuloa ratsastamaan!

Horseback riding in the heart of Balaton Uplands

+358 400 980 323
(8-18 everyday)

Aime Kuusela & Sonja Mäkinen

© 2021 All rights reserved by Riding In Hungary

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now