Flag of United Kingdom
Flag of Finland

RETKET

Tarjoamme kestoltaan eri mittaisia ratsastusretkiä vaihtelevissa Piliscsaban maastoissa vasta-alkajien 30 minuutin kävelystä useamman tunnin vaelluksiin. Talli sijaitsee kukkuloiden ja laaksojen ympäröimänä, ja pääosa reiteistämme kulkee autottomilla teillä.

 

Huomioithan, että emme ole ratsastuskoulu. Emme tarjoa viikottaisia ratsastustunteja, mieluummin viemme asiakkaamme ihastelemaan kaunista Unkarin luontoa. Hevosemme ovat rauhallisia ja työhönsä sopivia, voimme siis turvallisesti viedä maastoon myös aloittelijoita sekä ensikertalaisia.

 

Aloittavalle ratsastajalle jo 30 minuutin tai 1 tunnin retki riittää saamaan lihakset kipeiksi seuraavana päivänä. Meillä ensikertalaisetkin pääsevät luontoon ratsastamaan, taluttaen ratsukkoa liinassa joko maasta käsin tai johtavan hevosen selästä.

 

Kokeneemmat ratsastajat voivat lepuuttaa hermojaan arjen haasteista 1-2 tunnin kestävillä retkillä nauttien vaihtelevista maastoista. Retken vauhti ja kesto määritellään ratsastajien toiveiden ja tilanteen mukaan.

 

Hardcore-intoilijoille järjestämme jopa 6 tunnin mittaisia päiväretkiä, joihin sisältyy lounas- ja kahvitauot. Kysy lisää ridinginhungary@gmail.com

 

Jos haluat tulla ratsastamaan ystäviesi kanssa, ryhmä voidaan tarvittaessa jakaa kahteen niin että kaikki pääsevät nauttimaan omaan tasoon sopivasta lenkistä. Luethan huolellisesti UKKn, sieltä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

 

Jos et löydä valmiista retkistä itsellesi sopivaa, ota yhteyttä ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan retken.

 

Pelkäätkö hevosia, mutta olet aina halunnut kokeilla ratsastusta? Tai kenties edellisestä kerrasta on kulunut aikaa? 

Aikuisten naisten ponikerho” (miksei miestenkin) sopii sinulle jos ratsastaminen jännittää, mutta haluaisit tutustua hevosiin turvallisessa ympäristössä. Pääset taluttamaan, harjaamaan ja hoitamaan hevosta yksityisopastuksessa omaan tahtiisi. Tutustut hevoseen ja niiden lajityypilliseen käytökseen. Ehkä lopulta päädytkin hevosen selkään turvallisesti ratsastuskentän aitojen sisäpuolella?

Kesto noin 1,5 h hinta 6000 huf, järjestetään tilauksesta.

 

Team building day - kysy tarjousta! ridinginhungary@gmail.com

Kustomoituja tiimipäiviä pienille ja suurille ryhmille; yritykset, yhteisöt ja kaveriporukat

Ohjelmavaihtoehtoina esimerkiksi: ratsastusta ja muuta hevosaiheista toimintaa, vuohiagilityä, patikointiretki, joogaa, käsitöitä, viininmaistelua, kaupunkikierros paikallisen herkkusuun näkökulmasta, retki Gödöllön Palatsiin, retki ravi- tai laukkakilpailuihin Kincsem Parkiin, Puszta-hevosshow, retki Unkarilaiseen hevossiittolaan, retki paikallisille eläinmarkkinoille, kylpylä- ja wellness-päivä... 

 

Valitettavasti emme voi tarjota esteetöntä ympäristöä liikuntarajoitteisille.

Päiväleirit

Perheille, ystäväporukoille tai työkavereille, 2-8 henkilöä. Kerää oma ryhmä ja kysy tarjousta! ridinginhungary@gmail.com

Aikaisempaa hevoskokemusta ei vaadita.

Vietä päivä ulkona hevosten kanssa. Ratsastusta, yhdessäoloa, hevosaiheista ohjelmaa, hyvää ruokaa. Leirin ohjelma voidaan toteuttaa suomen- tai englanninkielellä. 

Päiväleiriohjelma on suunnattu aikuisille.


Ratsastusta omaan tapahtumaasi - synttäreille, polttareihin, messuille, toripäiville? Kerro tapahtumastasi ja kysy tarjousta sähköpostitse ridinginhungary@gmail.com

Horseback riding in the heart of Balaton Uplands

+358 400 980 323
(8-18 everyday)

Aime Kuusela & Sonja Mäkinen

© 2021 All rights reserved by Riding In Hungary

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now